Nejste přihlášen/a.
ahojte,
poté co jsem vymazával nějaké nepoužívané věci jsem smázl asi i něco důležitého.
Při spuštění počítače mi naskočí hláška že pc rozpoznal nějaký nový modem PCI a chce ho nainstalovat, to ale nejde. Když to teda zruším, nemůžu otevřít cokoli ve Wordu a Excelu. Po kliknutí na ikonu naběhne instalace a napíše to, že to nelze provést, že mi chybí instalační balíček DATA1.MSI ...zároveň na liště dole se objevilo neaktivní okno Microsoft Office a nechce zmizet...
Poradí mi někdo?
dík moc
RoKle
Nepíšeš, jaký Office máš, zkus pohledat a instalační balíček, podle své verze stáhnout a doinstalovat
ahoj,
dost v tom IT světě plavu a postupně se učím...
Mám Microsoft Office 2000 Premium a operační systém XP..
Po zapnutí naskočí průvodce novým hardwarem MODEM NA SBĚRNICI PCI
a chce ho to nainstalovat, ale protože mi to kamarád instaloval kdysi v práci a ta instalace se odkazuje tam, tak mi to furt nejde..
Roman
Chybí ovladače na modem, bude potřeba je doinstalovat z CD, internetu, nebo je zkusit ručně vyhledat v adresářich WindowsSystem nebo System32 jestli tam náhodou nezůstaly. S nefunkčními MS Office tohle nebude mít nic společného.
ahoj,
pod tím Windows/System či System 32 je spousta souborů... co mám hledat?
v System 32 je např. složka drivers a tam dvě složky: disdn (prázdná) a etc (s 6 soubory: hosts, hosts.ics, lmhosts, networks a services)...nebo to může být třeba ve složce setup?
No pokud ten modem nepotrebujes tak v ovladacich panelech najed na system a hledej spravce zarizeni. Zde se podivej jestli tam najdes polozku s otaznikem a pokud ano tak na ni klikni pravym tlacitkem na mysi a dej zakazat. Po tomhle by system uz nemel chtit instalovat ovladac. Pokud ho chces pouzivat tak doporocuju stahnout free verzi programu Everest ktery dokaze najit ovladace k HW v pocitaci. Ohledne Office bych rekl ze je potreba z instalacniho media prekopirovat ten soubor DATA1. MSI, pokud to nepomuze nebo nemas instalacni medium tak daporucuju odinstalovat tuhle verzi a sehnat si nejakou jinou,nejlepe novejsi. Snad jsem aspon trochu pomohl. Mirek
Tak já zkusil najít polozku s otazníkem, ale žádná tam nebyla. V te hlasce, co se mi tam furt objevuje neni jasne, jak se ten modem na sběrnici PCI jmenuje a k čemu je. Já na té své sběrnici našel jeden modem "Conexant 56K ACLink Modem" a ten je asi důležitej pro XPéčka.. stáhnul jsem si aspon jeho novou verzi. Nic se ale nezměnilo. Ten Everest jsem si taky stáhnul a čekám, jestli se bude něco dít. Zkusím restartovat noťase a uvidím. Díky. Roman
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.