Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalace počítače

Od: syntr* odpovědí: 6 změna:

Ahoj nevíte o www stránkách kde je návod na přeinstalaci pc? Pc mi chodí po 1,5 roce jako šnek,antivir nic nehlásí,defragmentoval jsem disky, pročistil jsem programi ccleaner a advancet windows care.Beze změny.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Slyšet to nechceš, ale za většinu pomalých pc nemůžou viry ani trojany ani spyware, ale uživatel. Doporučoval bych ti aby jsi neinstaloval každý program který najde a hlavně aby jsi ty nepouživané programy odinstaloval. Plno prográmků startuje po staru a to se na rychlosti běhu systému rozhodně projevuje. Mrkni tedy do start, spustit, msconfig záložka po spuštění a projdi co se ti spouští ;)

syntr*
hodnocení

Když zapnu pc a po přihlášení ho nechám 10minut načítat,tak je stejně pomalý

A? Ty aplikace neběží jen při startu, ale už od startu ;)

krulis*
hodnocení

2x

Jaký OS chceš přeinstalovat? poradte.cz/...

syntr*
hodnocení

windows xp

Velmi podrobný postup který tu již byl uváděn je zde:

blog.antonindanek.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]