Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci odpověď na otázku co s počítačem

Od: cokolada* odpovědí: 8 změna:

Neotvírá se mi video v příloze e mailu. Zvukn jde

zámek
maverick uzavřel tuto otázku
já chci slušné chování uživatelů.P.S. odpověď tu je

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Trochu slušněji to neumíš? Já chci hodinky s vodotryskem.

Pokud budeš používat podobný tón, moc odpovědí a rad nečekej, navíc nepíšeš prakticky žádné bližší informace kromě toho, že chceš odpověď, neotvírá se video a zvukn jde

alf*
hodnocení

2x

tak otvírá nebo neotvíra? Když jde zvuk tak se tedy asi nějaký ten program pro přehrání spustí, že? Tedy ovírá, jen ty obrázky nejsou vidět. Viděl bych to na chybějící kodek.

Zkus nainstalovat VLC (ten má většinu v sobě) nebo codecpack.

Co je to za video, kdo to tvořil, je to opravdu video, je to správně udělané?

ju ju, tady ta hnědá píšerka na to kápla, že tedy nésó spravny kodeky tam kde by měly byt. :-P.Itak se může stat, že cosi nepojede, páč si to každej kóduje pomale jak se mu zlibi, a to je problemo.

alf*

nésú příšera, já su Alf viz:

papene*

*smich*Hezký chlupáček;)

Existuje k tomu nějakej životpis, dodnes nevím odkud se chlupáč vzal a ani jak to všechno nakonec zkončilo.
A neříkejte že žili štastně až do dodnes/smrti.
alf*

no přeci přistál v garáži u Tannerových protože následoval amatérský signál který zachytil ve vesmíru. Je stroj se rozbil a tak v rodině zůstal. Správně je to A.L.F. (Alien Life Form) a narozen je 28. října 1756, původem z planety Melmac. Jak skončil je takové nejasné, zajala ho armáda a na konci bylo obvyklé ... pokračování příště.

hodnocení

0x

tož bych přeinstaloval Windows media player, snad to pomůže. *smich*.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]