Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rolovat na touchpadu?

Od: emily* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer. Mám notebook, omylem jsem na něco klikla nebo já nevím co jsem udělala .. a najednou mi nejde na touchpadu rolovat. Nevíte prosím jak to vrátit zpět? Děkuju za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Dobrý večer, svítí vám na něm světýlko? Zkuste na něj 2x poklepat, je možné že jste si ho vypla

emily*
hodnocení

bohužel mi tu nic nesvítí :(

ohneta*

I tak zkuste poklepat, pokud to nepomůže tak si v ovládacích panelech najděte položku Myš tu rozklikněte a najedtě na kartu Nastavení zařízení. Bude tam položka Clikpad, nebo něco podobného.Tu si označte a klikněte na aktivovat.

doplněno 06.12.12 20:11:

Přikládám obrázek

Jak rolovat na touchpadu?

praivo*
hodnocení

0x

Ovládácí panely -> Myš -> Nastavení zařízení (Device settings) -> pokud není vybrán touchpad, vyber ho -> Nastavení (Settings) -> ujisti se, že máš zaškrtnutá obě zobrazená políčka:

Jak rolovat na touchpadu? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]