Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horní lišta na PC

Od: papene* odpovědí: 2 změna:

Proč se mě vpravo nahoře červený křížek změnil na černobílý?

Nevíte?*nevi*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

rozepiš se.

Tipuji že se tak děje třeba ve windows media playeru. Může to být ale i v jiných programech které to budou mít tak naprogramované a nepoužijí nějaké standardní knihovny.

Pokud to je ve všech programech tak to bude tím, že si někdo hrál s nastavením vzhledu windows nebo nainstaloval nějaký pack který změnil vzhled.

Jo předpokládám, že je řeč o takové té lištičce, okraji okna spuštěného programu kde vlevo je obvykle logo a název programu a vpravo tři ikonky na minimalizaci, změnu či ukončení programu.

papene*
hodnocení

Alfe,

trefa je to ta lištička.*palec*

Kdo si hrál můžu být jen já.Nikdo jiný nemá přístup.A včera jsem zkoušela a něco jsem určitě zmáčkla,ale nevím co.

Předtím to fungovalo.Vím,že jsem si hrála s myší s kolečkem.Ale to asi není tím že?*nevi*

Ve Skypu je křížek červený.Jinak všude je čb.Nevím co víc napsat.*klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]