Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bratři v armádě 1

Od: ferguson odpovědí: 13 změna:

Jsem již postarší pán, který užívá PC jen tak uživatelsky, ale občas si zapařím nějakou střílečku pro odreagování. Teď jsem se dostal k BIN 1, ale ač jsem si stáhl češtinu do ní, nejsem schopen to tam nainstalovat. Je tam napsáno : Složky Binaries a Engine nakopirovat do
Program FilesUbisoftGearbox SoftwareBrothers in Arms - Hell's Highway a nechat přepsat

Ale kde mám to Gearbox objevit? Asi jsem blb...potřeboval bych to polopatě. Mám Visty

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Zmáškni WIN E. To znamená vlevo od mezerníku máš levý Alt a vedle něj by mělo být okno (windows), to zmáčkneš a zároveň zmáčkneš E. To je klávesová zkratka pro "tento počítač". Jinak prostě otevři "tento počítač". Rozklikni disk "C". Tam najdi složku "program files", tu rozklikni a najdi složku "Ubisoft". Když ji rozklikneš, najdeš v ní složku "Gearbox Sortware" a tak pokračuješ dál, až se doklikáš do složky "Hells Highway a v ní budou ty dvě složky "Binaries a Engine". Ty už nerozklikáváš. Zkopíruješ ty svoje a když se tě to zeptá, že už tyto názvy tam jsou, jestli je chceš přepsat, odklikneš, že chceš. Oni se přepíšou a mělo by to fungovat.

ferguson
hodnocení

OK, našl jsem Gearbox, ale v němn Hells H už ne...je tam Animation...až...texture a cokoli otevřu, tak tohle tam není.

hodnocení

2x

Polopatě máte adresu Program files ...

Takže Gearbox by měl být va složce Ubisoft. Ale zaleží taky na tom, jestli jste při instalaci základní hry nechal původní nastavení složky (Program files ...) nebo instaloval hru někam jinam.

Jinak Gearbox nutně nepotřebujete. Hlavní je nakopírovat ty složky Binares a Engine do složky s hrou. Ve vašem případě Brother in Arms - Hell'sHighway.

ferguson
hodnocení

P.S. Mám hru Road to Hill 30

No tak to je jiná
Pokud máte Road to hill 30, tak samozřejmě tam nemůže být Hell's Highway. To je úplně jiná hra.
Máte špatnou češtinu.
doplněno 06.02.13 10:05:

Blbec je ten co se nezeptá.

Tady mají slovenštinu do té vaší hry. Psal jste, že jste starší, tak by to nemusel být problém. ;)

ferguson
hodnocení

Aha...dyť říkám že jsem blb...

ferguson
hodnocení

OK, tak jsem stáhl správnou češtinu. Jsou tam 2 soubory. labcames a BIAcz. Co s tím?

Není u toho návod?
Obecně je to totéž jako v prvním případě. Najít složku s hrou. Tipnu, že asi Program FilesUbisoftGearbox SoftwareBrothers in Arms - Road to Hill 30. Ale není to jisté. Nemám tu hru. Musíte pohledat u vás v PC.
Případně vyhledat v počítači. Zmáčknout Win+F, vlevo kliknout na všechny soubory a složky a zadat Brothers in arms.
Win je vlevo od mezerníku mezi ctrl a alt ty čtyři čtverečky.
Pak najít v té složce s hrou ty 2 soubory. Pokud tam jsou, tak Ty nové z té češtiny tam nakopírovat. Potvrdit přepsání.
doplněno 06.02.13 10:23:

Ještě je dobré před tím kopírování, ty původní originální soubory (z původní hry) někam zazálohovat. Kdyby se něco pokazilo ať se dají vrátit.

doplněno 06.02.13 10:39:

No jo. BIAcz tam nebude. Proto tam není ani čeština, takže ten jen přidáte. A ani ten druhý soubor tam není? Labcames?

ferguson
hodnocení

No já mám originál CD, takže není třeba zálohovat. Už jsem to vzdal. Návod k té češtině není a souborů bia je tam mraky ale samozřejmně CZ žádný a když to tam jen tak dám, tak to nic nedělá.

ferguson
hodnocení

Ta BIA je aplikace, takže jsem to otevřel, ale chce to napsat název adresářže kde se to bude aktualizovat. To najdu jak?

To jsme zase u toho co jsem psal v 10:21h. Bude to ta složka s hrou, nejspíš Brothers in Arms - Road to Hill 30. Ta jak jste psal, že je tam spousta souborů BIA.
doplněno 06.02.13 10:51:

No je to! A pak že to nepůjde ;)

ferguson
hodnocení

Tak jsem to nakonec zvládl. Moc díky!

hodnocení

0x

Stáhněte si odsud uloz.to/... tento spustitelny soubor.

Je to instalace cestiny do vasi hry. Ale je prelozeny jen singleplayer. Mutliplayer je porad anglicky...

Je to mnou nahrany exe soubor, cili nemusite mit obavy, ze se jedna o vir.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]