Nejste přihlášen/a.
Nevím kde jsem klikla,ale mám dvě stránky na sobě.Teď na kterou píši a vidím a pod ní je základní s tapetou.A celkově je širší.CTRL a kolečko nepomáhá.Co jsem kde zase provedla?
Neví někdo?
Zdravím, Papene! Tak nevím, jestli úplně dobře rozumím, možná ne, kdyžtak se omlouvám, ale zkusím to Nahoře v okně internetu vidíte v modré liště tři taková okýnečka - s pomlčkou dole, pak dva čtverečky a červený křížek. Zkuste zmáčknout ty dva čtverečky, mělo by se to vrátit do původního tvaru. No a nebo najeďte kurzorem (myší) na okraj okna, udělá se Vám taková dvojčárka (jemně na to, je to asi na milimetru
), tak pak klikněte levým, držte a posunujte do požadovaného tvaru
Tak co, jde?
Hezký večer,
čtverečky mám,akorát křížek už není červený,ale černý.Ale byl červený.Tak dva čtverečky jsem zmáčkla,to by šlo.Teď místo dvou čtver.je s pomlčkou nahoře.Křížek stále černý.A plocha s tapetou je stále pod.Nevím jak to popsat.
Když najedu kurzorem dolu k liště u čáry se zastavím,objeví se šipka na obě strany,popojedu s ní a šup začne se objevovat tapeta.
No hlavně,že už to není tak široké.
Nevím jak to jinak popsat.
Děkuji
Zmáčkneš tlačítko Prt Scr na klávesnici a potom spustíš malování, zmáčkneš Ctrl + V a budeš tam mít obrázek monitoru a uložíš. Potom už jen sem vložit hotový obrázek.
Takže jsem pochopil, že to vypadá nějak takhle. Co se stane, když klikneš na ikonku maximalizovat v pravém horním rohu jak ukazuje šipka?
Papene, já mám ještě poddotaz. Pardon, jsem někdy trochu natvrdlá - ale co vlastně vám vadí? :D Chcete to okno jako zvětšit, zmenšit, aby byla vidět tapeta, aby nebyla... jak jste to měla předtím, vzpomenete?
Zdravím,
Než jsem někde klikla stránka vypadala jinak.Křížek červený(vpravo nahoře).
Pod tím lišta a uplně spodní (kde jsou hodiny) byl jiný barevný podklada rozvržení mini ikonek dole bylo taky jiné.
Jinak ty dvě stránky třeba tak mají být.Když nenajedu kurzorem až dolu k poslední lince tak se nic neděje. Vem to čert.
Ale ta změna s tou lištou mě vadí,protože nevím kde jsem co zmáčkla.
Tak zkusíme ještě jedno Uvidíme, třeba se trefíme. Najeďte až dolů a ta lišta se objeví (doufám). Až se objeví, tak na ní zůstaňte kurzorem, zmáčkněte pravé tlačítko myši a tam bude "uzamknout hlavní panel". To zkuste zakliknout. Ale nevím, jestli nejsem oupně mimo :D Zkuste to, uvidíme. Kdyžtak budem hledat dál.
Zdravím papene,
podle toho, jak píšeš, že se ti změnila i barva spodního panelu si myslím, že sis změnila vzhled.
Zkus se vrátit zpět bodem obnovení
Co se týká těch tvých dvou stránek, myslím je to takto:
máš plochu s tapetou, což považuješ za jednu stránku, ale ta plocha bude zobrazená vždycky. Když spustíš jakoukoliv stránku v prohlížeči, nebo otevřeš v PC nějakou složku, bude tak velká, jak si ji uděláš- Pokud ti nejde maxinalizovat tlačítkem nahoře, vezmi kurzorem některý roh nahoře (kurzor se ti změní na oboustrannou šipku) a stránku si za ten roh roztáhni na jakou chceš velikost.
Podívej se na moje "dvě stránky", je to ono? Pod otevřeným oknem stránky, kde ti teď píšu, mám prostě svoji plochu
Jsi
Ano je to přesně ono
Takže to je v pořádku a já jsem plašan.
Jak mohu udělat ten obrázek jako ty?Vím jak ho uělat ale nejde mě poslat.
Poraď prosím.Snad bude na čas klid
Moc děkuji
Tak je to v pořádku.
Obrázek vložíš jednoduše. Tady dole označ Chci vložit obrázek a klepni na Vložit, v dalším otevřeném okně si přes Procházet vyhledáš svůj vytvořený obrázek a dáš Přidat
Já mám na sejmuté obrázky složku, po vyfocení obrázek uložím do té složky (Uložit jako...) a odtud potom dám kam potřebuji.
Možná jsi ho špatně uložila nebo něco neodklikla, to se stane
Vše je skoro v pořádku akorát,dolní lišta,když najedu na ikonku neobjeví se tam popisek.Je schovaný pod stránkou.
Povytáhnu a popisek je vidět.Kde je zase chyba?
Nevím, jestli máš Vistu nebo XP, ale mělo by to být stejné
Zkus klepnout pravým myšítkem na Start>Vlastnosti>Hlavní panel>Zobrazit hlavní panel nad ostatními okny
Možná ty obrázky ukládáš jako bmp a jsou moc velké. Zkus obrázek uložit jako jpg a vložit sem znovu.
V malování když dáš "Uložit jako.." tak vyber "Uložit jako typ" JPEG
Jak se uložily předchozí obrázky zjistíš tak, že klikneš pravým tlačítkem na obrázek, dáš vlastnosti a tam bude: Typ souboru: Obrázek ve formátu JPEG, BMP ...
zkouška
doplněno 07.10.09 10:44:Tak moc děkuji vypadá to ,že se blýská na lepší časy.Ještě ,že ta poradna je.
Já ji nemít tak nevím.
A hlavně vás ochotné rádce.
Moc děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.