Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám čtečku pamětových karet?

Od: nandor® odpovědí: 5 změna:

Muže mě někdo poradit jak zjistím jestly mám nainstalovanou čtečku pam.karet.(integrovaná)Ve správci zařízení jsem to hledal ,ale nevím pod jakým názvem by to mělo být.Díky!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud ji máš fyzicky tak v Průzkumníkovi vidíš několik dalších "disků". Tedy ne jenom pevný disk a DVD mechaniku.

myslim, že disky jsou vidět jen v případě, že do slotu pro paměťové karty vložíte katru s daty. Jinak se obvykle prázdné disky nezobrazují. Já to mám tak. že pokud vložím kartu, tak mi vyskočí na obrazovce nový disk.

Viděl jsem spoustu PC a na všech se čtečkou byla již písmena disků přiřazena. Je to podobné jako s disketovou či CD mechanikou. Taky se zobrazuje i když v ní právě není nic vloženo.

perda*

Já mám také čtečku "milion in one" a písmena se přiřadí až po vložení karty, je to čtečka od čtečky, viděl jsem obojí. ;)

perda*
hodnocení

0x

Některé čtečky do "Tento počítač" přidají x dalších disků a některé přidají disk až po vložení karty. Nic instalovat nemusíte, zkuste do čtečky dát kartu a koukněte do Tento počítač zda kartu vidíte. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]