Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Profil lide.cz - kdo si jej prohlížel?

Od: baxik odpovědí: 4 změna:

Kde najdu na lide.cz navstevy sveho profilu,tzn. kdo si prohlizel muj profil.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

na seznamu se přihlásíte do své schránky a vpravo nahoře je "lidé" na to kliknete a pak opět vpravo nahoře je komplexní nabídka a klliknete na "profil". A pak opět vpravo nahoře uvidíte zda kvám na profil někdo přišel. Pokud k vám na profil nikdo nepřišel tak tam nic nebude. V opačném případě tam bude zvýrazněn profil toho kdo vás navštívil... chce to jen zkoumat a klikat a přemýšlet

baxik
hodnocení

A nebude to tim ze si me nikdo nepridal do pratel?Protoze ty statistiky se mi tam fakt nezobrazuji.

technikjirik*

není to tím že tě nikdo nemá v přátelích. Je to tím, že na tebe asi není nikdo zvědavej a neleze ti na profil

*smich* já už nemůžu *haha* tak mohli bychom to aspoň zkusit. Já se jdu na ten profil podívat a běda.

doplněno 29.09.09 17:15:

Tak a co? pořád nic?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]