Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás o radu, mám pevný disk 80GB a chcem ho vymeniť za 250GB ale rád by som systém aj s programamy čo mám na 80GB disku iba preniesol-skopíroval-naklonoval na ten 250GB aby som nemusel všetko od znova inštalovať, ako to mám urobiť?! Na obnovu PC po havárií používam Acronis kde mám v "D" uloženú zálohu len neviem ako napr. preniesť celý klon z jedného pevného HDD disku na druhý pevný disk HDD , vďaka Fidel. P.S a ktorý program je na to dobrý -čo najednoduchší.
Acronics to umí taky. Zapojíte oba disky a dáte naklonovat 80GB disk na 250GB disk. Acronics Vám umožní vytvořit nový oddíl s kapacitou 250GB, nebo si i můžete disk rovnou libovolně rozdělit.
Rád by som ešte vedel či tam treba ak dám klonovanie Acronisom dačo meniť v nastaveniach napr: v Biose alebo vypnuť radiče atď, či to zvládnem aj napoprvé bez rôznych zložitých nastavení.
Pouze je potřeba nastavit co kam naklonovat a velikost nových oddílů, případně jednoho oddílu.
Zde máte návody na produkty Acronics: www.acronis.cz/do/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.