Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční tiskárna

Od: lionka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám doma laserovou tiskárnu Canon LBP 2900. Nedávno jsem si přeinstalovala počítač a teď jsem instalovala zpět ovladače na tiskárnu. Vše proběhlo v pořádku. Jen když chci tisknout, tak mi to pořád píše, abych vložila toner. Přitom tam toner mám - skoro nový. Zkoušela jsem už všechno možné. Restartovala jsem počítač, vypínala a zapínala jsem tiskárnu,... dávala jsem do tiskárny i jiný toner, a stejně to nepomohlo. Zkoušela jsem tím tonerem i trochu zatřepat a čistila jsem ty kontakty uvnitř tiskárny. Na chvíli mi to tisklo, ale teď už to opět netiskne a píše to tu samou hlášku, abych vložila toner :( Prosím, nevíte, co bych s tím mohla ještě udělat? Už jsem z toho zoufalá, neboť nad tím sedím bez mála 5 hodin a pořád nic :(

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak to vypadá že problém s těmi kontakty jak píšeš. Podívej se na tiskárnu i na tonerovou kazetu jestli nejsou nějak zašpiněné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]