Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je s Megavideem?

Od: drett odpovědí: 4 změna:

Ahoj, neví někdo, co se děje s Megavideem? Dřív se po 72 minutách dívání muselo 54 minut čekat - fajn, to beru, ale před pár dny to bylo čekat po 63 minutách a dneska najednou po 61 minutách! Čekat se musí furt 54 minut, ale proč po kratším čase? Taklhle si člověk pustí tak jeden díl něajkého seriálu a na druhý čeká hodinu...to je dost na pytel, o filmech nemluvím. Je to plošně nebo se Megavideo naštvalo nějak jen na můj komp? Dík za odpovědí, mějte se

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

0x

pokuď vím tak megavideo má po 72 minutách omezení,takže musíš buď čekat 54 minut nebo si koupit jejich premiovy účet.

drett
hodnocení

Ne, ty jsi to nepochopil. Mě se to zastaví už po 61 minutách! Píše You have been watching 61 minutes of video today. Please wait 54 minutes. Já to bral s těma 72 minutama, ale proč se to zkracuje?

krulis*

To nevím,ale to čekání je vždy tak plus mínus hodinu,taky se mi stalo že jsem se v ten den vůbec nedíval a chtěl jsem si přehrát film a hodilo mi to že musim čekt těch 54minut,nebo mi to stopili už i po půl hodině.

drett
hodnocení

Tyjo, no tak asi se s tím nedá nic dělat, jen doufat že už to nezkrátí. Jasně, mám být vděčný za to, že se můžu dívat zdarma, ale ono 11 minut může leccos rozhodnout a já o ně teď přišel. No nic... Díky za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]