Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mala virtualni pamet

Od: miluska54* odpovědí: 1 změna:

*slunce*Dobry den.Mam takovy dotaz, ohledne virtualni pameti,pri hrani her se mi vysune okno -mala virtualni pamet.Jsem na pocitaci samouk.Nevim si rady,jak tuto pamet zvysit,nechci neco s pocitacem udelat-neco vymazat.Prosim poradite mi?.Jsem v inv.duchode a na ten pocitac jsem si setrila hodne dlouho,takze bych nespravnym zasahem nechtela o pocitac prijit.Predem dekuji za kladnou odpoved-nebo navigaci.Pekny den vsem M.Polaskova

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Klikněte pravým tlačítkem na ikoně Tento počítač- Vlastnosti- záložka Upřesnit - v okně Výkon klikněte na Nastavení. V dalším okně klikněte na v sekci Virtuální paměť na Změnit. Zde změňte hodnoty v polích počáteční a největší velikost na jedenapůlnásobek velikosti fyzicky instalované operační paměti RAM. Uvedené změny se projeví až po restartu počítače.
Samozřejmě při velikosti 1024 MB RAM, je možné naopak kapacitu virtuální paměti uměle snížit a tím zrychlit chod počítače, protože ten bude místo z disku načítat data přímo z operační paměti.
Více najdete zde: tiparna.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]