Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vylita voda v notebooku

Od: hs* odpovědí: 4 změna:

Zdravim, prosim o radu, vylila se mi voda do notasu - tak 1deci az 2 notas jsem vysusil, ale bohuzel nejede-ani kontrolky nabijeni nesviti po zapojeni nabijeciho kabelu ( ten je funkcni - voltmetr) - jeste je v zarucni dobe tak se v tom nechci moc vrtat - je nejaka sance ze se rozjede znovu? ( budu ho posilat do sevisu) dik moc!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud ti odešla základní deska a případně ještě něco dalšího, tak ta oprava bude docela drahá :(

kasol*
hodnocení

0x

To není dobré. Noťas budete muset dát asi někam do servisu. Mě se jednou podařilo vylít kafe do klávesnice. Klávesnice šla do odpadu a já koupil novou za 200 Kč. Od té doby mám doma stále nějakou klávesnici navíc a u notebooku používám přídavnou klávesnici. Co kdyby se mi podařilo zase něco rozlít.

lordslayer*
hodnocení

0x

Šance, že se rozjede, tu je vždy. Otázka je kolik to bude stát a jestli nevyjde lépe koupit nový. A to tu nikdo nemůže vědět tj. nezbývá než čekat co vám řeknou v servisu.

hodnocení

0x

... můj známý vylil na noťas - bohatou "dávku" coly *bzum*... a to tak "dokonale", že mu cola - docela "dobře" - "žbluňkala" v zobrazovací ploše *modla*. Smířil se s tím, že notebook vyhodí *plac*, přestože ho měl jen asi tři či čtyři měsíce ( tedy také v záruce ). Náhodou k němu ale do pneuservisu přijel zákazník *frajer* ( shodou okolností ... "kolega", ale - pro změnu - ze servisu výpočetní techniky ) ... a dohodli se*placni**pivo*, že se mu na to mrkne *sok*. ... No a "mrkal" velice dobře *ee*, protože - za dva dny - tento můj známý proháněl notebook ... o 106 *klik*, ... takže dát notebook znovu do "gala" *palec*by nemusel být třeba zase až takový problém *nevi*. Kolik ho tato oprava ale stála, to nevím *zed*. Kdybyste s opravou nikde nepochodil, dejte ( přes vnitřní poštu ) vědět ... a "otestovali" *tuc*bychom ten servis znova, ... ať ukážou, co dovedou ... je to přece jejich "parketa", ...ne? *klik* *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]