Nejste přihlášen/a.
Zdravim, prosim o radu, vylila se mi voda do notasu - tak 1deci az 2 notas jsem vysusil, ale bohuzel nejede-ani kontrolky nabijeni nesviti po zapojeni nabijeciho kabelu ( ten je funkcni - voltmetr) - jeste je v zarucni dobe tak se v tom nechci moc vrtat - je nejaka sance ze se rozjede znovu? ( budu ho posilat do sevisu) dik moc!
0x
To není dobré. Noťas budete muset dát asi někam do servisu. Mě se jednou podařilo vylít kafe do klávesnice. Klávesnice šla do odpadu a já koupil novou za 200 Kč. Od té doby mám doma stále nějakou klávesnici navíc a u notebooku používám přídavnou klávesnici. Co kdyby se mi podařilo zase něco rozlít.
0x
... můj známý vylil na noťas - bohatou "dávku" coly
... a to tak "dokonale", že mu cola - docela "dobře" - "žbluňkala" v zobrazovací ploše
. Smířil se s tím, že notebook vyhodí
, přestože ho měl jen asi tři či čtyři měsíce ( tedy také v záruce ). Náhodou k němu ale do pneuservisu přijel zákazník
( shodou okolností ... "kolega", ale - pro změnu - ze servisu výpočetní techniky ) ... a dohodli se![]()
, že se mu na to mrkne
. ... No a "mrkal" velice dobře
, protože - za dva dny - tento můj známý proháněl notebook ... o 106
, ... takže dát notebook znovu do "gala"
by nemusel být třeba zase až takový problém
. Kolik ho tato oprava ale stála, to nevím
. Kdybyste s opravou nikde nepochodil, dejte ( přes vnitřní poštu ) vědět ... a "otestovali"
bychom ten servis znova, ... ať ukážou, co dovedou ... je to přece jejich "parketa", ...ne?
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.