Nejste přihlášen/a.
Zdravim, prosim o radu, vylila se mi voda do notasu - tak 1deci az 2 notas jsem vysusil, ale bohuzel nejede-ani kontrolky nabijeni nesviti po zapojeni nabijeciho kabelu ( ten je funkcni - voltmetr) - jeste je v zarucni dobe tak se v tom nechci moc vrtat - je nejaka sance ze se rozjede znovu? ( budu ho posilat do sevisu) dik moc!
To není dobré. Noťas budete muset dát asi někam do servisu. Mě se jednou podařilo vylít kafe do klávesnice. Klávesnice šla do odpadu a já koupil novou za 200 Kč. Od té doby mám doma stále nějakou klávesnici navíc a u notebooku používám přídavnou klávesnici. Co kdyby se mi podařilo zase něco rozlít.
... můj známý vylil na noťas - bohatou "dávku" coly ... a to tak "dokonale", že mu cola - docela "dobře" - "žbluňkala" v zobrazovací ploše
. Smířil se s tím, že notebook vyhodí
, přestože ho měl jen asi tři či čtyři měsíce ( tedy také v záruce ). Náhodou k němu ale do pneuservisu přijel zákazník
( shodou okolností ... "kolega", ale - pro změnu - ze servisu výpočetní techniky ) ... a dohodli se
, že se mu na to mrkne
. ... No a "mrkal" velice dobře
, protože - za dva dny - tento můj známý proháněl notebook ... o 106
, ... takže dát notebook znovu do "gala"
by nemusel být třeba zase až takový problém
. Kolik ho tato oprava ale stála, to nevím
. Kdybyste s opravou nikde nepochodil, dejte ( přes vnitřní poštu ) vědět ... a "otestovali"
bychom ten servis znova, ... ať ukážou, co dovedou ... je to přece jejich "parketa", ...ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.