Nejste přihlášen/a.
Ahoj, sháním knihu popisující složitější datové konstrukce programovacího jazyka C#. složitějšími datovými konstrukcemi mám na mysli - objekty, vlákna, delegáty nebo popis Garbage collectoru atp. Poradítě název nějaké takové knihy?
V apress.com/... je konkrétně o garbage collectoru 27 stran a přijde mi to podrobné dost.
Ostatní zmiňované věci tam jsou taky vechny, vlákna by pak podrobněj/jinak mohla být v Parallel Programm/...
doplněno 13.01.13 22:48:estou (aktuální) edici najdete v pdf určitě.
Zdrojáky, hotové projekty (aby se to nemuselo opisovat) a dalí doplňky k tomu se daj stáhnout přímo u nich.
Musí to být kniha? A musí to být česky?
C# je widláckej nástroj, tak se zkus podívat na msdn.com, jestli tam něco budou mít. Mohli by. Asi spíš, než se zmatečně proklikávat od začátku, zkus vyhledávání vpravo nahoře.
msdn projídím kadý den (hledám tam parametry funkcí, návratové typy, popisy funkcí atp.), ale o GC tam není ani slovo vyjma tohoto. msdn.microsoft.com/...
Nepotřebuji ani knihu a ani česky. jde mi o informace, ale větina knih je koncipovaná tak, e bych si musel koupit vechny na trhu abych získal potřebné informace, které mě zajímají. Jde o to, e v kadé knize jsou začátky a středně pokročilé programování, ale profesionální nástroje, které jsou sloitějí a jde s nimi svým způsobem kouzlit, tak jsou v publikacích zatajeny, nebo v kadé knize je jen část a jetě dost veobecně. Nepotřebuji si kupovat zrovna knihu, kde jsou začátky, které ovládám. Jde mi o ty zajímavosti. Na webu MSDN je spousta uitečných informací, ale u jsem se nemálo setkal s tím, e tam byly nekompletní nebo nekorektní informace (například v BSD socket modelu si pamatuji, e bylo dost chyb. Konkrétně v RAW socketech, které jsou tak nějak na půl podporované a na msdn je v tom zmatek). A předevím mi jde o to, abych se zdokonaloval a aby mě ta publikace nasměrovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.