Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpomalený obraz filmu ale zvuk ok

Od: janulllek odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, mohli byjste mi poradit, když si chci pustit film konkrétně na nova.cz tak se mi to sice spustí ale seriál se mi seká je zpomalený a zvuk běží v pohodě dál tak jak má, tudíž z toho nemám nic jiank filmy stažené běží v pořádku. Můžete mi poradit jak to napravit? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Máte dostatečnou rychlost připojení a výkon PC?

janulllek
hodnocení

no pc nemám zrovna nejrychlejší a připojení mám 1,1MB/s

jara*
hodnocení

0x

Filmy na nova.cz běží na streamu a pokud máš pomalé připojení k internetu tak to může být ten problém ;)
Další možností je streamovaný film si stáhnout, ale zrovna na nova.cz to není úplně jednoduché, ale jde to (před týdnem jsem stahoval jeden díl seriálu rodičům) mají to docela ošéfovaný a dá to zabat, ale jde to ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]