Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autocad 2007

Od: halmanio odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, znáte někdo tento program, pracujeme s ním ve škole a dostali sme zadání na doma. Nejen, že se nevyznám v programu a vubec nemám ponětí co udělat ale ani v zadání =řemen z počet5 pruměr řemenice190 pruměr díry50=

vím, že musím mít nějaký výpočet. Následně ještě výkres v PDF.Dokázal by mi někdo helpnout a narýsovat to. Budu moc vděčný, děkuju :)

Na hodině, kdy se práce zadávala sem byl, ale potom hodina odpadla a následně sem měl praxy, kdy ostatní mohli na zadání pracovat. Tak sem po třech týdnech ztracený. Díky moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud mas Vavrovo tabulky, tak si nalistuj remeny a remenice a najdes tam vse od rozmeru, ktere musis nutne pro narysovani znat, az po vypocty remenovych prevodu.

Je to pomerne polopaticke a pochopis z toho i jak ma narysovana remenice vypadat.

halmanio
hodnocení

Díky, nemám budu je shánět, už sem i na našel na google obrázek, jak zhruba by mohla vypadat.

hodnocení

0x

"Dokázal by mi někdo helpnout a narýsovat to."
Samozřejmě že dokázal...
Ale domácí úkoly se tady nevypracovávají...
Tady se radí..
Ale Vaše vlastní snaha a práce je nutná..
halmanio
hodnocení

Já napsal narýsovat, hm. No mě by stačilo, jen to nakreslit na papír abych vubec viděl co si pod zadáním představit. Nebo to přeložit abych věděl co po mě chce a jak příjdu na ten výpočet a co všechno spočítat.

no tak si musíš najít výkresy řemenového převodu jak se to kreslí.. to snad zvladneš.. v tom programu jen kreslíš po čárečce.. je to hrozny opruz,, nejlepší je kreslit ve 3D.. jen mi trochu z toho zadani neni jasne ten řemen.. to ma byt ozubeny řemen nebo 5 vedle sebe nebo co...

halmanio
hodnocení

Počet řemenů

jtjmpmj
hodnocení

0x
Narýsovat to je otázka 2 minut, ale to zadání je nějaký divný. To máš jako udělat řemen s 5 zubama a širokej skoro 140? Bud je to blbost nebo jsem to blae pochopil, ale tak jako tak tam mas malo rozmeru...

figurek*
hodnocení

0x

na. Ostatní kóty si doplň sám.

Autocad 2007

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]