Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, znáte někdo tento program, pracujeme s ním ve škole a dostali sme zadání na doma. Nejen, že se nevyznám v programu a vubec nemám ponětí co udělat ale ani v zadání =řemen z počet5 pruměr řemenice190 pruměr díry50=
vím, že musím mít nějaký výpočet. Následně ještě výkres v PDF.Dokázal by mi někdo helpnout a narýsovat to. Budu moc vděčný, děkuju
Na hodině, kdy se práce zadávala sem byl, ale potom hodina odpadla a následně sem měl praxy, kdy ostatní mohli na zadání pracovat. Tak sem po třech týdnech ztracený. Díky moc
Pokud mas Vavrovo tabulky, tak si nalistuj remeny a remenice a najdes tam vse od rozmeru, ktere musis nutne pro narysovani znat, az po vypocty remenovych prevodu.
Je to pomerne polopaticke a pochopis z toho i jak ma narysovana remenice vypadat.
Já napsal narýsovat, hm. No mě by stačilo, jen to nakreslit na papír abych vubec viděl co si pod zadáním představit. Nebo to přeložit abych věděl co po mě chce a jak příjdu na ten výpočet a co všechno spočítat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.