Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lcd monitor s tv tunerem

Od: maci11 odpovědí: 5 změna:

Prosím ,je nějaký monitor s tv tunerem s 2ms odezvou?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co třeba něco od Samsungu?

samsung.com/...

perda*
hodnocení

2x

Spíš než na odezvu koukejte na technologii jakou je LCD panel vyroben. TN panely s odezvou 2ms jsou stejně rychlé jako IPS panely s odezvou 6ms. Reálná odezva je klidně 3x - 5x vyšší než udávaná a hlavně - nevyrovnaná.

maci11

Jsem laik, nevím jak poznám z čeho je panel vyroben. Podle toho co mi kdo poradí jsem vybrala tyto. Monitor chci z polviny využívat jako televizi. Poradte prosím který nebo i jiný. děkuji monitory-lcd.cz/..., nebo monitory-lcd.cz/..., nebo monitory-lcd.cz/...

Při této velikosti ti můžou být malé pozorovací úhly už vadit. Takže budeš mít v jednom kusu špatný monitor a malou televizi.

maci11

tak to se omlouvám, ale nchápu.mě by spíš pomohlo poradit co byměl takový monitor mít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]