Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook vybrat?

Od: rolf* odpovědí: 7 změna:

Hezký den, poradí mi prosím někdo zkušenější, co vybrat za nabídky na adrese

primasplatky.cz/...

- z prvních šesti (splátky po 299 Kč)? Celý večer hledám recenze a porovnání, ale moc chytrý z toho nejsem :( Předem moc děkuju!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nekupuj notebook na splátky ani nic jiného. Nevyplatí se ti to. Ujasni si, na co chceš notebook používat a pak něco vybereme.

rolf*
hodnocení

No že se mi to nevyplatí vím, ale jaksi nemám jinou možnost...

Dobře, pak jak jsem již psal si ujasni, na co ho budeš využívat. Jen tak naokraj, než ten notebook zapaltíš, bude zastaralý.

rolf*
hodnocení

To mi zas tak nevadí :) Potřebuju ho hlavně na to, abych se mohl připojovat na cestách k internetu a aby mi na tom jelo vývojové prostředí pro Javu NetBeans. Víc od toho nepotřebuju a je mi jasný, že tohle hravě zvládnou všechny notebooky. Spíš mi jde o celkovou kvalitu, spolehlivost, stabilitu a výdrž akumulátoru...

No vídíš, jak v tom máš jasno. Zkus něco ze značek Acer, Dell, HP, Fujitsu, IBM nebo Sony. Držel bych se procesorů Intel a OS WindowsXP nebo Vista.

rolf*
hodnocení

Díky, to jsem potřeboval!

No teď jsem si všiml, že jsem tam napsal Vista ale správně mělo býti uvedeno Windows 7. Vista není moc povedený operační systém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]