Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání filmů - nečekaná změna

Od: kira* odpovědí: 3 změna:

Zničeho nic mi začaly padat soubory .avi,.mkv které si pustím přes celou obrazovku po několika minutách zpět na svoje výchozí nastavení(stále hraje).
Totéž mi dělají internetová videa,z celé obrazovky spadnou zpět na výchozí stránku.
Při puštění hry,mi spadne pochvíli na plochu.
Neví někdo co to je,čím to může být a jak z toho ven?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

2x

A nemáte tam nějakou aplikaci na pozadí (ICQ, Miranda, Skype, vir(?)...) která by to třeba mohla dělat?

lordslayer*
hodnocení

0x

Zkusil bych antivir, aktualizaci ovladacu na grafiku, zakladni desku atd. Pokud problem dela od nejakeho data, zkuste obnoveni systemu. Jako posledni varianta před kompletním formatem me napada pouziti programu ComboFix.

sondaw*
hodnocení

0x

Zkus program MalwareBytes Antimalware, nainstaluj, stáhni aktualizace, restartuj PC do nouzového režimu a udělej kompletní kontrolu

www.rony.dobrodru/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]