Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlastní panel nástrojů na ploše

Od: Sihi odpovědí: 4 změna:
Když si v XPčkách SP2 na hlavním panelu vytvořim vlastní panel nástrojů, chci si ho přetahnout na plochu k hornímu (nebo i jinýmu) okraji obrazovky, kurzor se změní jako když to přetahuju ale když to pustím, nic se nepřetahne. Nevíte někdo čím to může bejt? Moc díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nemáš ten hlavní panel uzamčenej?

Mám hlavní panel nahoře a vlastní panel vlevo - vřele doporučuju (jen když k tomu příjde někdo jinej, je z toho gumovej *smich* :).

Jó a když ho máš už jednou vytvořenej, je lepší ho uložit na"bezpečné místo"a do další instalace windows ho jen otevřít *frajer* :).

sihi
panel zamčenej nemam. Kupodivu je to nejčastější reakce na mojí otázku. :) Nedavno sem to měl tak jako ty ale pak sem přeinstaloval wokna nejde to. A nikdo mi nedokáže poradit...
Ani jsem netušil, že ti na to už někdo odpovídal *bzum*... a taky to znamená, že jsem se zase tolik nesek *pusa*, ale jestli jsi to měl (uměl) nastavit dřív, nechápu, proč by ti to nemělo jít zas :). Rozhodne to není problém systému (že by to meuměl) mě to šlo normálně - spíš jsi udělal někde nějakou chybu v nastavování a nakonec ti to dělá todle *plac*. Ale to teda fakt těžko radit :).
sihi
mno jo, já už instaloval ty wokna milionkrát a vždycky stejně a vždycky mi to šlo. Nevim proč teď ne. A znova se mi to přeinstalovávat nechce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]