Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvářet stránky na webzdarma.cz?

Od: milaann odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

neporadí mi někdo nebo nedá návod jak vytvářet webové stránky na www.webzdarma.cz?
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Webzdarma je pouze poskytovatel diskového prostoru pro tvůj WEB. Na stránky použij nějaký vhodný editor:

stahuj.centrum.cz/...

milaann
hodnocení

A může být i FRONTPAGE? Když si vytvořím stránku jak ji mám ale na ten server uložit? Poradíte mi?Děkuji

Ano, může to být i Frontpage. Stránky na web nahraješ přes svůj FTP server. Přístupové údaje i přesnou adresu FTP serveru jsi získal při registraci.

milaann
hodnocení

Pořád nevím jak to mám udělatm, vytvořím si s stránku ve Fronpage a pak nevím co s tím? Nedá mi někdo podrobný popis prosím jak to nahrát na web? Děkuji moc

Stránku si iložíš jako html spoubor a tu pak nakopíruješ na svůj FTP server.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]