Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ferguson ariva 200 SCRAMBLED!

Od: candymann* odpovědí: 6 změna:

rad bych SE PODĚLIL se svou otazkou mam satelit ferguson ariva 200hd.starou(nevymenenou)kartu skylink. cca 3 mesice to je co mi prestali fungovat programy pro mne zasadni,nova,nova cinema,všechny primy atd..funguje sada čt programu ale žadny v hd. jelikož se o tuto problematiku už nějaký čas moc nezajimam tak sem se obratil na vas radci moji. prosim poradte jak problem řešit? byl sem v obchodě se satelitní technikou ale prodavač mě odbyl tim že přístroj je již stary a už nedrží standard s družicemi. a že si budu muset koupit nový přístroj+kartu...měl pravdu?přístroj sem se snažil přeladit ale bezvysledně. prosím poradte.je řešení zakoupení nové karty? pokud je přístroj co sem zakoupil cca 2roky low and tak v tom případě pujdu asi do set top boxu protože nebudu podporovat tu bandu nenažranců co slibovaly že karta je napořad...děkuji za rady...venca

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

1.) Ty neplacené programy ti asi přestaly jít proto, že nemáš uhrazený servisní poplatek na tvojí kartě.

Jestli ho chceš platit nebo nechceš - to je na tvém rozhodnutí.

2.) Důvod proč ti nejedou programy může být jakýkoliv (např. špatně nastavená parabola, poškozený koaxiální kabel, špatně nastavený přijímač).

Když ale budu předpokládat, že to kdysi jelo, tak tvoje první starost musí být, zjistit jaké máš zapsané oprávnění na dekódovací kartě.

Takže v menu satelitního přijímače hledej položku ENTITLEMENTS (oprávnění) a tam můžeš najít jaké oprávnění a pro jaké programy.

Také se můžeš přihlásit na svůj zákaznický účet na stránkách Skylink-u a tam taky můžeš zjistit které služby ti mají fungovat a nebo kolik máš doplatit.

candymann*
hodnocení

vynikajicí odpověd. bylo to za 1/ neuhrazenym poplatkem(poplatek sem uhradil pomocí sms 25kč-10dní)a ted uz jen posledni ma otazka..pokud si budu chtit předplatit od skylink programy(jde mi nejvice o přírodu a discovery v hd) bude to na mem ""starem fergusonu,,.. chodit? bez vymeny karty?nebo jen s vymenou? a nebo s vymenou karty a potazmo i satelitniho příjmače?

Ferguson ariva 200 SCRAMBLED!

hodnocení

0x
Já už teda dva tři roky satelit nemám ale vím kde ti poradí. Buď na parabola.cz nebo ABforum.info (možná že za AB je tečka nebo pomlčka nejsem si jistý hoď si to do gůglu ) Řešením bude snad aktualizace firmware přijímače. Bohužel bouda kterou na zákazníky ušili satelitní zloději nemá snad v civilizovaném světě obdoby. Koupíš kartu s tím že je " na věky " a satelitni provajdr přejde na jinou. Všude jinde by ti ji vyměnil za novou zdarma ale u nás sí výměnu nechá zaplatit. Když vidí že mu to prošlo a kontrolní úřad spí tak zavede měsíční poplatek a zákazníku plať. . . Český telekomunikační úřad se tváří že je všechno v pořádku a ti zloději mají ještě tu drzost že dají do televize reklamu že nabízejí základní programy zdarma. Mimochodem víš že český telekomunikační úřad je na provoz dražší než stejně zbytečný slepý střevo naší politiky = senát?

jirbar*
hodnocení

0x

Není nad Arivu 200. Ani kartu nepotřebuje a jede to.

Tomu se mi moc nechce věřit.Nějaký cardshare? Od doby co přešla digi na nové kódováni se toho moc bez karty přijímat nedá. Jestli nekecáš tak mi pošli soukromou zprávu jak na to.

tomas11*
hodnocení

0x

Přihlas se na netu na svůj Skylini,napiš jim svůj problém a oni Ti skoro obratem vysvětlí přesně co a jak.Nejjednudušší řešení.:)

doplněno 06.02.13 11:04:

omluva za překlepy-ale snad je to luštitelné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]