Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrola hdd

Od: dodko* odpovědí: 1 změna:

Prosim vas o pomoc pri štarte alebo reštarte pc mi kontroluje jeden disk a neviem sa toho zbaviť,neviete mi poradiť,skušal som prikazom chkntfs /c: a nič stale to blbne ,nerobilo mi to ale nainštaloval som si na jeden hdd xp a na druhý som si dal win7 a ten kontroluje aj ked idem do xp tak sa spušta kontrola ,ale je zaujimave že niekedy ked sa spustí win7 tak ide všetko a niekedy nemôžem ísť ani na net ani ked kliknem na niečo tak to nereaguje potom prepnem do xp a ten to opraví a zas ide vsetko je to pre mna nejake divne ,prosim vas este raz pomôžte mi s tým

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Možná by ti pomohl nástroj Chkntfs.exe Je určen k zakázání automatického spuštění příkazu chkdsk ve specifických svazcích při restartování systému Windows.

Jestliže byl použit příkaz chkdsk /f k naplánování spuštění příkazu chkdsk při příštím restartování systému, může být nástroj chkntfs použitý ke zrušení tohoto plánovaného spuštění. Více najdeš tady

support.microsoft/...

Nevím ovšem, jak je to u Win7, neznám a nemá sedmičku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]