Jak instalovat Skype? Od: papene* 26.09.09 00:42 odpovědí: 8 změna: 28.09.09 20:50 Co vše je potřeba k instalaci?
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
5 x
A na telefonování se ti budou hodit ještě sluchátka s mikrofonem a případně kamerka na videohovory.
4 x
Počítač a připojení k netu
Stáhneš z mého odkazu, pomocí průvodce nainstaluješ, vytvoříš si účet a je hotovo
www.skype.com/int/...
3 x
velice dobrá věc ,takovej pokec už nic nestojí )
0 x
papene ,jak dopadla instalace Skype?
Díky za optání.Ještě nijak.Nějak se k tonmu nemůžu dostat.Obávám se,že se mě to zase někde zašmodrchne jak je u mě zvykem.
Zítra ráno na to vlítnu.To poznáte hned jak se začnu ptát proč nejde to a zase to.
Jak zjistím,že to vlastně funguje.Když nebudu mít komu cinknout?Nebudou zrovna doma.
doplněno 27.09.09 22:52: Jo a účet jsem taky nedělala.:D
Hotovo.
Jakou značku sluchátek doporučujete?
A kolikpak přibližně stojí?
Děkuji
třeba Labtec ,a stojí okolo 300 kč
Pokud s nimi buteš jen telefonovat, je to jedno. Když budeš i poslouchat hudbu nebo hrát hry, kup něco lepšího.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.