Nejste přihlášen/a.
Ahoj,tak jsem se po case pustil do instalace windows...pocitac jsem mel rozdelen na dva stejne disky,tudiz jsem vsechna data co jsem potreboval dal na disk D...pote jsem zacal instalovat,a jelikoz jsem si nevsiml ze jsem pri instalaci zadal aby byl jen jeden disk,vsechna data jsou ted v riti...nemuzete mi nekdo poradit jak je vratit zpet?diky smrcek
A seš si jistý že jsi při instalaci zadal aby byl jen jeden disk? Myslim že toho bysis všimnul, protože normálně by tam byly 2 části a ty by si je musel obě smazat a pak z toho vytvořit jeden nový. Spíš se koukni jestli ten jeden disk co tam máš teď má opravdu kapacitu jako celý disk (jestli třeba ta druhá část jen není vidět v systému). A popř. zkus kliknout pravým tl. na tento počítač co máš na ploše dej správce počítače nebo tak nějak a pak vyber správce disku. Tam uvidíš jak to skutečně je.
Pokuď si to opravdu smazal tak já když sem omylem naformátoval špatný disk tak sem musel vyzkoušet asi 3 programy než sem našel ten který mi to dokázal obnovit do původního stavu. Nakonec mi myslim pomohl EasyRecovery, ale ten bohužel není free. Kdyžtak koukni tady www.stahuj.centru/... Jestli ty data jsou hodně důležitý tak opatrně, čím víc s tím diskem budeš pracovat, tím menší šance na kompletní obnovení.
v tento pocitac mam jen jeden disk C...a kapacitu ma jako kdyz jsou tam jen windowsy...takze se mi asi povedlo je spojit a naformatovat je...
Já myslel celkovou kapacitu ne tu zaplněnou. Např máš disk 320 GB a máš ho rozdělenej na 2 části - 160 GB a 160GB, tak jestli tenhle C: co tam máš teď má tu celkovou kapacitu (spojený oba disky dokupy) nebo má jen tu co měl před instalací disku když byly rozdělený na 2 části
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.