Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UPC - kolik stojí instalace

Od: petrav* odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

objednala jsem si internet u společnosti UPC, mám objednaného technika, který mi to přijde nainstalovat a mě zajímá, zda, když k Vám někdo takový přijde něco zapojit či zprovoznit, tak, zda mu za to něco dáte /zaplatíte/? Nemám s tím zatím žádné zkušenosti, tak se ptám... Dík za odp. Petra ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Na stránkách UPC se píše že nyní je akce:

Instalace za 1Kč

Připojovací poplatek* za 250 Kč. Pro zákazníky hradící přes SIPO je připojovací poplatek 1Kč

* Připojovací poplatek nevybírá technik instalující službu, bude účtován v první faktuře.

petrav*
hodnocení

Jejda...asi jsem to nenapsala jasně :(...to, kolik to stojí, ceny , slevy, platby, to vím, technikovi se nic neplatí. Ale mě zajímá, zda takovým lidem, kteří Vám něco přijdou zapojit, tak jestli jim dáváte nějakej ten peníz /dýžko, bakšiš nebo nevím, jak to nazvat.../ Dík. P.

perda*

Aha. *smich*

Já osobně v těchto případech maximálně nějaký nápoj na osvěžení, nebo kafe/čaj. ;)

lordslayer*

Nikdy jsem jim nic nedával a ani by mě to nenapadlo. Normálně jim poděkujte, max dejte něco na pití a tím to končí.

lidka*
hodnocení

0x

Když mě hoši zapojovali internet, tak jsem jim hezky poděkovala. *tuc* A když je potřeba, i bez dýška přijeli ochotně a brzy. :)

doplněno 23.09.09 09:53:

Vážení - dýško a nebo dýžko? Nějak si to nedovedu zdůvodnit a koukala jsem, že se to píše tak i tak. *nevi*

pavla777
hodnocení

Ahoj, k nám, když přijel technik z O2 zapojit telefon a internet, tak na pití nic nechtěl a při odchodu jsme mu dali asi 50Kč nebo 100Kč, nevím přesně, už je to pár let... Čau P.

Proč nepíšeš jako Petra?

Nicméně pro ty techniky je to práce jako každá jiná, nemusíš opravdu dávat nic pokud to neni domluvené předem za instalaci, nastavení nebo placení při montáži.

lidka*

Mave, Ty je stejně vždycky pěkně odhalíš, že? Ty jsi takový náš nenápadný inspektor Colombo. *klik*

slajs*
hodnocení

0x

No a babička vždycky někomu takovýmu narvala flašku bechera, rumu nebo jiné dospělé pochutiny :)

Ale oni mají svůj honorář ve svém měsíčním ohodnocením takže nikdo nemá povinnost jim cokoliv dávat... to samé v restauraci, taxíku a jiných podobných :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]