Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
objednala jsem si internet u společnosti UPC, mám objednaného technika, který mi to přijde nainstalovat a mě zajímá, zda, když k Vám někdo takový přijde něco zapojit či zprovoznit, tak, zda mu za to něco dáte /zaplatíte/? Nemám s tím zatím žádné zkušenosti, tak se ptám... Dík za odp. Petra
Jejda...asi jsem to nenapsala jasně ...to, kolik to stojí, ceny , slevy, platby, to vím, technikovi se nic neplatí. Ale mě zajímá, zda takovým lidem, kteří Vám něco přijdou zapojit, tak jestli jim dáváte nějakej ten peníz /dýžko, bakšiš nebo nevím, jak to nazvat.../ Dík. P.
Ahoj, k nám, když přijel technik z O2 zapojit telefon a internet, tak na pití nic nechtěl a při odchodu jsme mu dali asi 50Kč nebo 100Kč, nevím přesně, už je to pár let... Čau P.
Proč nepíšeš jako Petra?
Nicméně pro ty techniky je to práce jako každá jiná, nemusíš opravdu dávat nic pokud to neni domluvené předem za instalaci, nastavení nebo placení při montáži.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.