Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si televizní kartu Technisat a poprvé se mi ji povedlo nainstalovat bez problémů.
Pak jsem ji odinstaloval a podruhé už se mi nepodařilo nainstalovat DVB Viever z instalačního disku.
Instalace se zastaví na varovném hlášení: DVB - PC TV Star - InstallShield Wizard
"The hardware and device driver must be installed before instaling the application Softvare. Please refer to the Userś Guide for the hartware instalation procedure specific to your operating system.
Setup will now close."
Windows XP si tu kartu nějak sám rozpozná ve správci zařízení jako síťový adaptér se žlutým vykřičníkem a nejde s tím hnout.
Musíš s instalačním CD v mechanice na ovládací panely, na systém, na Hardware, na spávce zařízení, kliknout na ten síťový adaptér se žlutým trojúhelníčkem myší a pravým tlačítkem myši vyvolat nabídku aktualizovat ovladač a spustit tu aktualizaci levým tlačítkem myši.
Po aktualizaci při níž bude možná windows trochu nadávat (to odklikat) by už měla instalace proběhnout úspěšně.
Přeji hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.