Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám velký problém,stáhl jsem si složku sysinternals z chip.cz a je tam mhoho programů na vyčištění Windows atd. po vyzkoušení z pár těch utilit jsm potom zjistil,že mi nejdou otevřít dokumenty jak na ploše tak i ve startu, nemohl by mi někdo pomoci vyřešit tento problém? nemá s tímhle někdo už naké zkušenosti? Díky moc za radu. Tomáš.
Myslím, že jsi to s čištěním asi přehnal. Nikdy nečistím současně několika utilitama. Pokud je zkouším, použiji jeden program a po delší době druhý ...najdu si informace na netu o každém z těch programů, i z toho člověk pozná, který z nich by se mu mohl hodit.
Osobně používám pro denní čištění CCleaner, jednou za 14 dní-měsíc použiji AdvancedSystem Care a IObit security. Jinak na defragmentaci Defraggler.
Pokud mám podezření na nějakou neplechu v PC, proskenuji se Spybot Destroy a MalwareBytes Antimalware.
Problémy s PC nemívám žádné - mám Vista Home Premium 64bit.
Z mých zkušeností vím, že většina utilit vytváří bod obnovení, kterým lze vrátit změny zpátky. Nepíšeš ovšem, které programy jsi použil - body obnovení vytváří CCleaner, AdvancedSystem Care nebo i TuneUp Utilities
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.