Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook HP 4510s

Od: michal90 odpovědí: 3 změna:

Prosím poradíte mi? Mám nový NB HP 4510s bez Windows. Jsem v biosu. Jak postupovat, aby se mi hned po startu načetlo CD/DVD v mechanice k instalaci Windows?

Díky a hezký večer

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přesněji to bude položka boot priority, případně jednotlivé položky firs boot, second... Popřípadě jednorázově jde změnit bootovaní u hodně desek jiným tlačítkem- je napsaný při POSTu- startu pc/notebooku a může to být třeba escape, F10 atd- bylo by tam napsáno BOOT MENU nebo něco podobného

michal90
hodnocení

Velmi děkuju za zájem a radu Vám oběma, pánové. Zdařilo se!*ua*

lordslayer*
hodnocení

0x

Budete si muset změnit nastavení bootovaní. Defaultně tam máte pravděpodobně nastaveno pouze bootování z pevného disku. Nastavení bootování naleznete ke konci nabídky v biosu (poslední beru jako nabídku na uložení nastavení...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]