Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

QIP-nemůžu se přihlásit,proč?

Od: mispulka* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny, potřebovala bych poradit s QIPem.. Dnes jsem se chtěla opět přihlásit, jako každý den ale když to zkusím objeví se mi, že můj účet byl zablokován... Jak je to možné? Nevíte někdo něco o tom,jak mi pomoct? Nechci si hned vytvářet nový účet, mám tam spoustu kontaktů, které už neseženu. Děkuju moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bratrovi se nedávno stalo to samé a po dvou dnech má účet znova funkční. Zkuste chvíli počkat,třeba se to také znova rozjede.

Jinak kdyby jste musela vytvořit nový účet tak kontakty si QIP ukládá do svých záloh. Sem se ukládají zálohy - Program filesQIP InfiumProfilesjméno profiluBackupCLsoubor s číslem účtu já to tam mám,kdyby to tam nebylo tak se to dá najít ještě v Documents and Settingsjméno uživateleData AplikacíQIPProfilesjméno profiluBackupCLsoubor s číslem účtu

( Pokud složku Data Aplikací nevidíte,máte ji skrytou, tak klikněte nahoře na NástrojeMožnosti složkyobrazení označte Zobrazovat skryté soubory a složky a dejte Použít )

Snad by pomohlo po vytvoření nového účtu přejmenovat tento soubor aby měl číslo vašeho nového účtu a nakopírovat ho do Profiles do složky vašeho nového účtu a restartovat QIP. Samozřejmě tohle zkuste jen pokud se vám původní účet neodblokuje ani po několika dnech

mispulka*
hodnocení

Tak vám moc děkuju.. já teda počkám ale zrovna dneska ten qip potřebuju jak sůl ;) tak díky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]