Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sloučení audio souborů

Od: lychee* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřebuji sloučit mp3 soubory. Mám programy Hjsplit a File Splitter, ale po otevření mi nenačtou soubory...

Existuje nějaký schopný český prográmek? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordslayer*
hodnocení

2x

Vámi uvedené programy slouží ke spojení souborů, které byli rozděleny. Na sloučení audia použijte program pro to určený. Např. zkuste použít tento program www.stahuj.centru/...

lychee*
hodnocení

Dobrý den,

děkuju za radu. Audacity mám, kdysi jsem jej používala na editaci nahrávek z rozhlasu. Ale neumím tam najít tu funkci ,slučování,...

Co třeba tento program:

stahuj.centrum.cz/...

lychee*
hodnocení

To vypadá skvěle! Děkuju!

Jenom mi chybí poslední kliknutí pro spuštění *zed*Soubory tam mám připravené, ale fakt nevidím tlačítko pro spušení...Prosím..

lordslayer*

Tak v Merge MP3 použíjte ikonu s notou a plusky nebo ctrl+m nebo dejte File (vlevo nahoře) a pak Merge...

lychee*
hodnocení

Jasně, stihla jsem to s pomocí rodiny, ale díky...Geniální prográmek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]