Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače hp 1510

Od: martina242 odpovědí: 1 změna:

Ahoj všem,

prosím o radu. Mám cd na instalaci hp 1510, nainstalovala jsem si jej do pc, ale je tam toho strašně moc a zabírá to zbytečně moc paměti. Chtěla bych si nechat v pc, pouze část programu a to jen na tisk z programů a kopírování. Na skenování a na další blbiny používám Photoshop. Prosím poradí mi někdo co tam musím nechat pro tento nejnutnější případ, aby mi fungoval tisk? Prosím, zda by jste mi to mohli poslat na filakovamartina@seznam.cz. Díky moc Martina

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordslayer*
hodnocení

0x

Lepší než instalovat cokoliv z cd je si stahnout aktuální ovladače ze stránek výrobce. Odkaz zde (pro Win XP): h10025.www1.hp.co/... kde by Vám měl HP Officejet and PSC Basic Driver stačit. Staré ovladače předtím ale nezapomeňte odinstalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]