Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
prosím o radu. Mám cd na instalaci hp 1510, nainstalovala jsem si jej do pc, ale je tam toho strašně moc a zabírá to zbytečně moc paměti. Chtěla bych si nechat v pc, pouze část programu a to jen na tisk z programů a kopírování. Na skenování a na další blbiny používám Photoshop. Prosím poradí mi někdo co tam musím nechat pro tento nejnutnější případ, aby mi fungoval tisk? Prosím, zda by jste mi to mohli poslat na filakovamartina@seznam.cz. Díky moc Martina
Lepší než instalovat cokoliv z cd je si stahnout aktuální ovladače ze stránek výrobce. Odkaz zde (pro Win XP): h10025.www1.hp.co/... kde by Vám měl HP Officejet and PSC Basic Driver stačit. Staré ovladače předtím ale nezapomeňte odinstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.