Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout smajlíky?

Od: papene* odpovědí: 22 změna:
22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

proč, kam k čemu?

Co třeba clipartof.com/... a nad obrázkem kliknout pravým a uložit si obrázek.

Nebo se trošku rozepsat, plíííz.

papene*
hodnocení

To nevím,není to pro mne.

Nejspíš vkládat k Emailum.

Kam se to dá všude dávat?

sondaw*

Většinou se vkládají opravdu do emailu.

Stáhni si smajlíky do PC do nějaké složky, kterou si vytvoříš. Najdeš na netu smajlíka, klepneš na obrázek pravým myšítkem, dáš Uložit obrázek jako a najdeš v PC tu svoji vytvořenou složku, tam smajlíka uložíš.

V mailu potom otevřeš zprávu, napíšeš text, nahoře klepneš na Vložit>Obrázek>najdeš v PC smajlíka ve své složce a vložíš do mailu - bude v místě, kde ti bliká kurzor

papene*
hodnocení

nahoře klepneš na Vložit>Obrázek> = to nemám.Jinak stáhnuté,uložené mám,ale konec nejde.Kde klepnout nahoře na vložit?Nic tam není.

sondaw*

Musíš to tam mít, je to v každém poštovním klientovi. Otevři si novou zprávu, kurzor myši přesuň dolů jak píšeš text a nahoře budeš mít aktivní možnost Vložit>Obrázek

Jak stáhnout smajlíky?
papene*
hodnocení

Nemám,nebo čučím uplně jinam.Co si přesně představit pod poštovním klientem?

sondaw*

Tam, kam stahuješ emaily do PC, tam kde píšeš zprávy - Outlook, WindowsMail...

doplněno 23.09.09 23:40:

Pokud píšeš zprávy mimo Outlook, přímo ve schránce např. na Seznam nebo Centrum, myslím musíš použít jenom přednastavené smajlíky nebo připojit jako přílohu

papene*
hodnocení

Ne píši je Email seznam.Ten Outlook jsem teď našla a tam to je.Ale v mém seznamu ne.*zed*

sondaw*

No přímo na Seznamu to nevložíš, jak jsem už psala

papene*
hodnocení

Tak to bude ono.Přednastavené tam jsou.

A jak se připojuje příloha?To je asi složité co?

sondaw*

Není to nic složitého. Tam jak píšeš zprávu, nahoře máš Přiložit k emailu soubor, na to klikneš a přes Procházet najdeš v počítači smajlíka, kterého chceš poslat (nebo obrázek, soubor). Pokud chceš poslat druhý, třetí...klepneš na Přiložit další soubor.

Jestli chceš poslat větší množství obrázků (smajlíků), stáhni si je do složky, třeba ji pojmenuj Smajlík a tu zkomprimuj například v RARu. (klepneš na tu složku pravým myšítkem a dáš "Přidat do Smajlík.rar. )

Složku Smajlík.rar potom vyhledáš a přiložíš k emailu tak, jak jsem napsala nahoře

sondaw*

Zapomněla jsem obrázek

Jak stáhnout smajlíky? #2
papene*
hodnocení

Tak toto umím,ale výsledek je jiný.Zpráva se odešle,jenže text je výš a ikony jsou níž a musí se otevřít.

Nemám to v jednom řádku.Příklad AHOJ (teď smajlík)a pak pokračovat v textu a zase třeba smajlík a zase psát.To mě nejde.

sondaw*

Nevím, co s tím děláš za kouzla :) normálně píšu, za slovem i smajlíkem odklepnu mezerník a výsledek je následující :)

sondaw*

Nevím, co s tím děláš za kouzla :) normálně píšu, za slovem i smajlíkem odklepnu mezerník a výsledek je následující :)

Napsaný mail na Seznamu

Jak stáhnout smajlíky? #3
sondaw*

A takhle mi mail přišel

Jak stáhnout smajlíky? #4
papene*
hodnocení

To jo,ale ty nové smajlíky co mám.Tyhle jsou jejich,ty znám,ty od tebe tam dát místo nich.*modla*

sondaw*

Psala jsem, že si myslím, že na Seznamu můžeš dát jen ty jejich, ty které jsou tam přednastavené. Svoje asi přímo do mailu nedáš, aspoň jsem nenašla jak.

Pokud chceš posílat svoje, vytvoř si účet v Outlooku a tam je vložíš úplně v pohodě

papene*
hodnocení

*placni*Díky za snahu.*klik*

To by zase byly problémy vytvářet účet v Outlooku.

Nám se nic nedaří v pohodě.*bzum*

Vždy se něco najde.

sondaw*

Tady máš nápovědu, jak nastavit Outlook, aby stahoval poštu ze seznamu

napoveda.seznam.c/...

alf*

no kam, něvím do majlu, do kecálků jako icq,skype (ty myslím mají svoje) do textů třeba ve wordu, do tabulek v excelu, no každý tím může zaplácat co se mu líbí.

Do majlu i jinam stačí cs.wikipedia.org/... pravda některé programy ba i tato diskuse třeba obyčejný smích změní na nějaký ten xiftík. Pokud ten pro koho to je používá pro poštu TB tak ten jich má pár přímo v sobě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]