Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který notebook na hry?

Od: mrokic odpovědí: 5 změna:

Potreboval bych poradit, který notebook koupi na hrani her, rozhoduji se mezi temito 2, ktery by jste mi poradili, diky.

alfacomp.cz/...

kasa.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusan0611*
hodnocení

0x

ak to ma byt na hry tak skor tenprvy ale treba dokupit operacny system ale ten druhy ma linux a tam hry na windows nemusia ist a aby isli aspon ciastocne treba tam cosi instalovat takze ked uz nieje na vyber nic lensie odporucam prvy aj ked treba kupit windows

mrokic
hodnocení

A co treba tenhle jeste alfacomp.cz/...

nemusi to byt zrovna tyhle hledam nejaky do ceny 14 000, jestli muzete poradit nejaky jiny budu moc rad

mrokic
hodnocení

tenhle sem myslel

Lenovo IdeaPad Z580 kovově šedý (59351940)
majsterjoe*

Ma mensi displej, ale porad je to Lenovo. Mne se libi.

michaelb
hodnocení

0x

No podle parametrů bych upřednostnil HP(lepší grafická karta,), na druhou stranu jsem slyšel, že právě notebooky HP se často přehřívají a spíše se nedoporučují, Lenovo je záruka kvality. Těžká volba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]