Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání videa

Od: zuzilla* odpovědí: 9 změna:

Ahojky lidi,

mám takovou prosbičku. Při pouštění online videa se mi to po pár vteřinách pořád seká a píše - načítání videa . Už jsem defragmentovala disk, pročistila co se dalo aby to nebylo pomalé, no žádná změna.

Nevíte mi náhodou poradit čím by to mohlo být? Třeba mám něco špatně nastavený?

Předem moc děkuji za odpověd.

Zuzka

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

numi*
hodnocení

1x

Zdravim, taky si myslim, ze to nebude pocitacem, ale tim, ze jsou stranky pretizene...kor, kdyz Vam to jinde bezi. Zkuste si ale i tak pustit par videi z www.youtube.com pokud pobezi, neni co resit :) Porucha neni na Vasem prijmaci :) )

perda*
hodnocení

0x

Ahoj, vypadá to na příliš pomalý internet na video. Jaké máš připojení na net? A co za online video se snažíš přehrávat?

zuzilla*
hodnocení

Připojení mám 100Mb/s a syn se chtěl podívat na superstar co včera neviděl. Říkat mu, že je to zbytečná ztráta času je zatím nesmysl.

perda*

Tak to je více než dostatečné. A videa z jiných stránek Vám běží dobře? Je také možné, že je chyba na druhé straně, že mají přetížené linky/servery.

zuzilla*
hodnocení

Na jiných stránkách mi to docela běží...jen ta nova blbne. Ale asi máte pravdu, možná maj přetažené linky. Jinak fakt nevim.

marw

ale houby, reklamy jim jdou naprosto v pohode, ale videa pak omezej, to delaj naschval...

pavel123*

blbost nevěřím že máte rychlost 100Mb/s (možné to samozřejmě je ale...) předpokládám že tato rychlost byla vyčtena za dolní lišty užívaného PC.. jenže toto má téměř každý PC..

rychlost se dá zjistit např. ze smlovy s poskytovatelem nebo na mnoha stránkách např.: http://rychlost.cz , rychlostpripojeni.cz/... ...

Nova má často přetížené servry (hlavně po skončení daného pořadu..)

co můžete ještě vyzkoušet je pauznout (ne zastavit ale pozastavit video) a počkat až se celé nahraje.. poté ho přehrát..

perda*

100Mb/s umí již více poskytovatelů, např: www.upc.cz/intern/...

ackar*

co páteřní sítě na univerzitách? Pokud vím, tak například na hnojárně mají studenti na kolejích normálně připojení přímo na páteř;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]