Nejste přihlášen/a.
Ahojky lidi,
mám takovou prosbičku. Při pouštění online videa se mi to po pár vteřinách pořád seká a píše - načítání videa . Už jsem defragmentovala disk, pročistila co se dalo aby to nebylo pomalé, no žádná změna.
Nevíte mi náhodou poradit čím by to mohlo být? Třeba mám něco špatně nastavený?
Předem moc děkuji za odpověd.
Zuzka
Ahoj, vypadá to na příliš pomalý internet na video. Jaké máš připojení na net? A co za online video se snažíš přehrávat?
Připojení mám 100Mb/s a syn se chtěl podívat na superstar co včera neviděl. Říkat mu, že je to zbytečná ztráta času je zatím nesmysl.
Tak to je více než dostatečné. A videa z jiných stránek Vám běží dobře? Je také možné, že je chyba na druhé straně, že mají přetížené linky/servery.
Na jiných stránkách mi to docela běží...jen ta nova blbne. Ale asi máte pravdu, možná maj přetažené linky. Jinak fakt nevim.
blbost nevěřím že máte rychlost 100Mb/s (možné to samozřejmě je ale...) předpokládám že tato rychlost byla vyčtena za dolní lišty užívaného PC.. jenže toto má téměř každý PC..
rychlost se dá zjistit např. ze smlovy s poskytovatelem nebo na mnoha stránkách např.: http://rychlost.cz , rychlostpripojeni.cz/... ...
Nova má často přetížené servry (hlavně po skončení daného pořadu..)
co můžete ještě vyzkoušet je pauznout (ne zastavit ale pozastavit video) a počkat až se celé nahraje.. poté ho přehrát..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.