Nejste přihlášen/a.
zdarec koupil jem si hru nainstaloval sem jí ale při spuštění se mi objevý tma moje sestava je intel core duo 2 procesor2.1 ram 3 ghz grafika nvidea8600m gt 512mb(nainstalovaný nový ovladače186.81) os windows vista home premium64bit sp2 prosím poradte jestli to jde nastavit aby hra na tomto počitači fungovalo dík
Zdravím,
mám sice XP SP3 a NFSS mi jede víceméně dobře.
Trochu jsem hledal a našel něco o problému nVidia grafik s NFSS v 64bitovém OS, co doporučují, je spouštět hru v režimu kompatibility - osvědčil se režim kompatibility Windows 98.
Pravým myšítkem klepnout na zástupce NFS-Shift -> Vlastnosti -> Kompatibilita -> vybrat Windows 98 (popř. zkusit i ostatní...)
Někdy u těchto her bývá problém s USB klávesnicemi nebo gamepady apod, ale myslím, že to není tento případ.
Jinak dle konfigurace je to notebook, jestli se nepletu (8600 M?), dle EA:
"Notebookové čipové sady mohou pracovat správně, nejsou však oficiálně podporovány."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.