Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Need for speed shift 2009¨- jen tma

Od: jirikut82 odpovědí: 1 změna:

zdarec koupil jem si hru nainstaloval sem jí ale při spuštění se mi objevý tma moje sestava je intel core duo 2 procesor2.1 ram 3 ghz grafika nvidea8600m gt 512mb(nainstalovaný nový ovladače186.81) os windows vista home premium64bit sp2 prosím poradte jestli to jde nastavit aby hra na tomto počitači fungovalo dík

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím,

mám sice XP SP3 a NFSS mi jede víceméně dobře.

Trochu jsem hledal a našel něco o problému nVidia grafik s NFSS v 64bitovém OS, co doporučují, je spouštět hru v režimu kompatibility - osvědčil se režim kompatibility Windows 98.

Pravým myšítkem klepnout na zástupce NFS-Shift -> Vlastnosti -> Kompatibilita -> vybrat Windows 98 (popř. zkusit i ostatní...)

Někdy u těchto her bývá problém s USB klávesnicemi nebo gamepady apod, ale myslím, že to není tento případ.

Jinak dle konfigurace je to notebook, jestli se nepletu (8600 M?), dle EA:

"Notebookové čipové sady mohou pracovat správně, nejsou však oficiálně podporovány."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]