Nejste přihlášen/a.
Jak zapnout webkameru,a udělat snímek v notebooku s W7?Na XP jsem otevřel Tento počítač,byl tam HDD(mám rozdělený na C,D)Jednotka DVD ,a Zobrazovací zařízení-po kliknutí na něj se otevřelo,a kliknutím na Nový snímek jsem se např.vyfotil,a ten snímek použil(vyjmul,smazal ap)
Ted mám W 7,a myslel jsem že přez Start,a Počítač,ale není to tak.ve Skype to jde,ale nelze snímek použít.Dík
Ve Win7 je kamera ve Start - Tiskárny a ... Až budu sedět u PC s Win7, tak se ještě podívám, pokud to do té doby nenajdeš.
doplněno 05.12.12 23:21:Pro Win7 by měl být tenhle ovladač. Můžeš vyzkoušet, ale ve Win7 to nefunguje jako v XP. Asi nejjednodušší je nainstalovat si Kamera 2004. Funguje i ve Win7 (64) a snímky dělat přes ni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.