Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrofon funguje jen chvíli

Od: slechy* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat, blbne mi nikrofón a ja nevim co stim. Třeba na skypu začnu volat slyšímě, ale po chvíly mě prestane slyšet.

Přišel sem na to, že v ovladači Realtek mi v založce směšovač / audio imput, že se mi nahrávání zničeho nic vypne. xD

Mikrofony mam 2 a to nové.

Poradi mi někdo stím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordslayer*
hodnocení

0x

V mikrofonu problém nebude. Zkuste stáhnout nové ovladače zvukovky. Pak možná neuškodí projet PC antivirem a jako naposled programem ComboFix. Na další nápady bych potřeboval více informací.

hodnocení

0x

Máš ve Skype zvolený správný vstup, tedy onen mikrofon a povolené jeho automatické spravování?

slechy*
hodnocení

Myslím si, že to skypem nebude ,protože v ovládání hlasitosti mi to mikrofón ani nenajde. :(

Máš správně nainstalovaný ovladač na zvukovou kartu a mikrofon zastrčený do odpovídajícího konektoru?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]