Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení VLC

Od: lukxxx odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

moc prosím o radu, potřeboval bych vědět, jestli se dá někde uložit nastavení VLC.

Streamuju z 1 pc obraz z web kamery a jde mi o to, že když se PC vypne,

aby se to při zapnutí nemuselo nastavovat všechno znova.

A nebo kdyby to šlo pustit dávkovým souborem... to by bylo super :)

Moc děkuju za rady :)

...a ještě neco :)

je nějaký program, který by uzamknul proces ve windows XP aby se nedal shodit / vypnout? :)

aby mi nějaký koumák vlc nevypínal ;)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nastavit ve VLC profil, do nej ulozit nastaveni...

Kdyz mi poslete vas mail, pridam si vas do docs.google.com a pak se vam zobrazi muj dokument VLC ke cteni.

doplněno 19.10.09 08:41:

jo, windows XP, pokud mate dost pameti RAM v PC, jde to pres tzv. virtualni server, do ktereho si nainstalujete Vase XPcka a pak se udela zaloha. Kdyz se neco pokazi, vezmete zalohu, a jednim tazenim mysi ji nakopirujete na misto puvodniho XP a vsechno zas jede jak ma :)

server se jmenuje Virtualbox , nebo vmware. Jednoducha instalace, zvladl jsem to i ja :)

hledejte pres google.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]