Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet v evrope

Od: kodok odpovědí: 4 změna:
jezdim po evrope kamionem,koupil jsem si notebook a chtel bych mit pristup na internet,jak na to,porad te.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

piter*
hodnocení

0x

pres mobil gprs edge umts ale zalezi na providerovi ,ale pokud si napr. vyberes naseho treba t-mobile jakmile vyjedes za hranice prechazis v roaming a to je pekne mastny doporucuji si v kazde zemi do ktere jezdis si vyridit preplatne bud pres mobil a nebo wi-fi ,ale i tak je to drahy spas v italii napr pres gprs stoji kolem 20 eu a jeste zalezi jako providera si vyberes jeden je kvalitnejsi na pokryti signalu ,ale jsem omezenej navigaci druhej je na tom hur se signalem ,ale je neomezeny

tesyk*
hodnocení

0x

Zdravím Kodoku,

chtěl jsem se zeptat jestli jsi již vyřešil svůj problém? Zajímám se o totéž a od dubna bych to dost využil. Děkuji za každou zprávu.

Tesyk.

tesyk*
Teď to vypadá, že si píšu sám se sebou, ale záměrně vytahuji tento dotaz, jestli se tu najde někdo s praktickou zkušeností s připojením na Inet v zahraničí prostřednictvým WiFi. Slyšel jsem, že to jde na benzínkách a KFC a podobně, ale nikde mě to nepustí jako anonyma. A klíč přirozeně neznám.
tesyk*
Sám se zeptám, sám si odpovím. Takže pro ty, co by to zajímalo. V Německu, prakticky v každém větším městě, se na vás hrne spousta wifi sítí, zabezpečených i nezabezpečených. Není vůbec problém se k internetu připojit, eventuelně pomocí Skype telefonovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]