Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc sestava se pořád seká

Od: babula* odpovědí: 5 změna:

PC sestava se pořád seká a už se nenačte už byl do 1,měsíce aspon 8* v opravě a pořád mi říkaj to stejný,že to je mojí vynou mím stahováním a odinstalováním prý to neumím.Už byl vadný zdroj a ted zase hardisk když ho donesu domů tak hned druhý den už nejde.Momentálně už zase nejde máme ho 8,měsíců a já jsem na nervy,protože si už nevím rady co stím mám dělat.Než se seknul tak se tam ukázalo:Windows-Zápis se zpožděním se nezdařil. Data byla stracena.Chyba byla pravděpodobně způsobena selháním hardwaru počítače nebo sítového připojení.Pokuste se uložit soubor jinam.Bylo mi řečeno,že by mohla být špatná deska nebo zase hardisk. Děkuji za odpověd. *zed*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

3x

Pokud se závada projevuje stále stejně a již Vám více jak 3x opravu provedli (v počítači byla nezaviněná závada),pak žádejte zcela nový počítač nebo peníze zpět.

angelcze*

Já to podle dotazu moc nechápu. Dávali jste to 8x za měsíc do opravy, to jako do kamenného obchodu nebo někam do servisu? A dál nechapu ted vadnej zdroj a HDD to Vám tvrdili že jste to oddělal tím jak jste to užíval nebo jak? Podle mě jsou to spíš jen prodavači co o tom prd vědí a spolehají na to že o tom taky moc nevíte. U známího se stalo něco podobnýho: 3 měsíce nosil počítač do obchodu kde ho koupil s tím že se mu vypíná a pořád nevěděli co s tím nejdřív mu vnucovali nějaký ventilátory jako že se to přehřívá a pak že je slabý zdroj a pak za mnou přišel, tak jsem se na to podíval a neměl zapojený přídavný napájení pro procesor. Takže jestli to nosíte taky do nějakýho podobnýho obchodu tak bych jejich názoru moc nevěřil a raději to požadoval vyměnit celý nebo vratit peníze jak píše perda.

Jinak to můžeš trochu prověřit sám kde je chyba a pak jim to ukázat jako jasný problém.

Podle mě by to mohl problém s HDD. Zkus zkontrolovat teploty jestli se nepřehřívá. Zkus to projet scandiskem: do příkazový řádky napiš chkdsk C: (nemusí to být nutně C). Popř zkus další kontroly disku.

babula*
hodnocení

Oni mi ho nechtějí vyměnit ani mi nemůžou vrátit peníze,protože jsem koupila Pc sestavu.Nevím si stím obchodem už rady.Děkuji za odpověd.

Je celkem jedno co jste koupila, bud vymění problémový kus za jiný nebo vám mají vrátit plnou cenu...obrnte se pohružkami typu čoika atd, jinak nemáte šanci, byl jsem v podobné situaci, až pořádný kravál vyřešil problém..
perda*

Aby Vám dal někdo správnou informaci čím konkrétně se ohánět, musel by vidět všechny protokoly z reklamací (popis závady - jak se projevuje - a následná vyjádření servisu). Vše je podmíněno tím, že jste PC nekoupila jako podnikatel..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]