Nejste přihlášen/a.
Mám nový PC Benq.Microsoft vyžaduje Product key.Opsal jsem 25dílnou kombinaci čísel a písmen ze zadní strany PC /ze štítku/ ale Microsoft mi stále opakuje incorect-nesprávné.Poraďte,prosím,co s tím mám dělat.Děkuji.
Díky za radu,dnes jsem jim poslal mail a vylíčil jim mé potíže.Doufám,že příští týden dostanu odpoveď.
Produkt key není číslo PC-výrobní.Na originálním instalačním disku je kombinace čtveřic čísel a ta je potřeba uvést k instalaci.
JABRAKA
Windows XP je nainstalovaný z výroby,nemám žádný disc.Product-key je i na štítku ,kombinace 5krát skupina pěti čísel a písmen.
Nechápu,proč by PC měl chtít něco jiného,než stlačit tlačítko start.Pokud jsi od prodejce dostal nainstalovaný software,musí se spustit ihned.Pokud se nespustí,zavolej prodejci.Je možné že ti prodal pirátskou verzi.Ta při registraci na stránkách Microsoftu může dělat potíže.
JABRAKA
Abych to trochu doplnil:PC chodí normálně ale každou chvíli se tam objeví okno,které mi anglicky píše,že ještě nemusím se přihlásit tím Product key ale abych měl na paměti,že po určité době,nebude-li key zadán dojde k zablokování /velice volně přeloženo/.
Windows je (asi) český a chodí anglické hlášky? Co Vám to píše pokud se podíváte na /tento počítač/vlastnosti systému/?
Spíše vypadá jako spyware..
Mně dělala problémy i OEM verze zakoupená u Alzy (kde myslím napodvádejí :D ) ... Prostě jednoho dne mi naskočila černá obrazovka a hláška, že jsem se nejspíš stal obětí pirátů. Tak jsem prostě nahodil Ubuntu a jel dál - vím totiž jaká je u Microsoftu zákaznická podpora, a že za provolané peníze bych si mohl koupit normální krabicovou verzi :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.