Nejste přihlášen/a.
Co si myslíte o tomto monitoru?
Dá se do něj stáhnout čeština(do nastavení)?
Znáte program,obraz(myslí ty černéa bílé pruhy) podle kterého bych mohl nastavit barvi?
Ovladače píší že jsou již nainstalovány je to možné že se automaticky při startu stáhnou?
Děkuji.
1) no normální monitor, nemá ani jiný než analog vstup takže nic moc. Pár jich máme v práci, špatný po funkční stránce nejsou.
2) no hádám že asi ne, ale to je to tak nutné?
3) nokiatest google.cz/...
4) tohle jsem nepochopil, pokud máš ve správci zařízení přesně typ monitoru tak jsou tam správné, pokud tam bude monitor plug and play tak jsou klasické a je lepší je zaktualizovat těma z cd
1) radil bych ti spíš monitor s dvi nebo hdmi vstupem aby jsi časem nelitoval. Hry jsem nezkoušel, filmy se zdály OK
2) ta světlost neni testem, ale tím že máš moc jas a kontrast, nicméně nahrál jsem ti i Mtester a v helpu je i popis co je co
rapidshare.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.