Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozhraní na DVD

Od: adeeelka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, měla bych dotaz. Nedávno se mi do rukou dostalo vypálené DVD s fotkama a videem a udivilo mě, že je v něm fakt pěkné rozhraní. Víte jak to myslím... Když to strčíte do DVDčka, nespustí se hned jen video, ale je tam pěkný rozcestník a tam si pak můžete vybrat co chcete spustit. Nikdy předtím jsem to neviděla, jen u filmů. Nevěděla jsem ,že se to dá udělat i nějak v počítači doma. Nevíte náhodou někdo, jak na to? Je na to nějaký program? Nic jiného mě nenapadá...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Menu v DVD umí udělat třeba Nero, nebo přesněji jeho součást Nero Vision, na normální použití si myslím, že stačí. Jediný co neumí udělat jsou vypínatelný titulky. Nebo aspoň sedmičkový Nero co mám to neumí. Jestli to umí novější verze nevím. Poslední dobou používám DVD Architect a to je ještě lepší než Nero.

charlies*
hodnocení

0x

Měl by to umět třeba Zoner Photo Studio, ale nikdy jsem to nepoužíval. Je to sice placený program, ale občas vychází v některých časopisech. To co psal uživatel nade mnou je jen pro filmy, pokud se nepletu.

Zoner to taky umí, ale jen z fotek a ještě tak nějak divně, teda aspon podle mě divně. Možná to dělám blbě, ale já fotky co mají přijít na DVD upravím tak aby se mě líbily a nakonec je převedu na velikost 720 x 576 px a udělám z nich film, přidám přechody a muziku a v Architectu to spojím s hotovým sestříhaným videem z kamery, doplním nějaký menu a je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]