Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší internet

Od: terinecka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,zajímalo by mě,jaké máte kdo připojení na internet(a od koho),jaké má toto připojení výhody a nevýhody a také kolik měsíčně platíte a kolik jste zaplatili za připojení na začátku(cena modemu,wifi...).Děkuji za podněty.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tox232*
hodnocení

0x

Zkuste napsat odkud jste v každem městě je více provideru.Já osobně mám Losan platím 299Kč a rychlost je 8Mbs.Jsem u nich cca 5let a spokojenost.Jo jsem z Chomutova

http://www.losan.cz/

terinecka*
hodnocení

Jsem z Orlové u Karviné.Zjišťuji bezdůvodně,jen porovnávám oblíbenost jednotlivých poskytovatelů připojení a jejich ceny a oblíbenost jednotlivých typů připojení.

Jo jo,na Losanu jedy taky,jsem z Ostrova,akorát přes místního providera(kabelovka),mám 4/2 bohužel za 728.-Kč.

nutt*
hodnocení

0x

Myslím že v dnešní době je hodné rozšíŕená wifi, většinou ze za ní platí kolem 300 Kč a aktivační a pořizovací cena je kolem 3000 Kč! Podle mího už je Wifi připojení mnohdy lepší než přez kabel! Např.: v Plzni Pilsfree je zatím jeden z nejrychlejších internetů ke kterým sem byl připojen. Ale záleží jaké poskytovatele máte ve vašem Městě.

Hezký den, NutT

hodnocení

0x

Já mám internet v notebooku od T-mobile za cca 830kč( internet standard). Připojení mám přes kartu 4G Combi karta. V místě, kde je pokrytí signálem internet 4G, internet chodí celkem rychle(hlavně větší města), kde není 4G, připojujete se přes Edge/GPRS, kde je rychlost horší. Je třeba si zjistit pokrytí na místech, kde se chcete pohybovat

martina30*
hodnocení

0x

Ted jsem připojená přes O2 pevná linka+ internet.Napojení u sousedů +2 počítače a jedna TV a internet jde krásně a rychle.Ted je pořizovací cena internetu 500kč na rok a pevná se neplatí a je možné napojit více PC a to jsme od ústředny dost daleko.Pořízení zdarma.

amlim*
hodnocení

0x

Jsem z Prahy mám UPC 10MB za 490,-kč.

doplněno 18.09.09 21:48:

...pořizovací cena 1kč...

ferda*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat na rychlost.cz/... Je tam seznam poskytovatelů připojení v okrese Karviná i s pokrytím služby v jednotlivých částech."Vyklikat"se tam dají i jejich web stránky a diskuse.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]