Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Megavideo downloader - jak to funguje?

Od: boo* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

stáhla a ninstalovala jsem si megavideo downloader. Také jsem si našla URL filmu a dala ho jako Add do tabulky v programu. Ale nechce se to stáhnout. Musím během nahrávání na ten film koukat? A jestli jo, tak jak, když je tam ten limit? Normálně ho obejdu, to umím, ale nevím jestli to půjde i nahrávat.

Díky moc, Boo

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevím zda je snaha o stažení či o konvert ale když si skočíte na stránku www.vixy.net tak ta za vás video stáhne a ještě i překoduje a následně hodí download link na překonvertovaný soubor myslím že je to uplně ideální, tedy záleží zda je to konvert do pc nebo specifického přehrávače..
boo*
hodnocení

Snaha byla stáhnout do PC a to z megavidea. Zkusila jsem vixy, ale nešlo to. Přesto díky za ochotu pomoci. Boo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]