Nejste přihlášen/a.
Opět zdravím.
Jak máme ztáhnout do PC fotky jen ty které chceme.
Mám nafocené nové a když je chci ztáhnout tak se ztáhnou i ty starší,které zůstaly na pam.kartě.
Určitě se někde dá něco udělat a označit jen vybrané na ztahování.
Ale kde?
Zatím dík
základ - v jakém softu je přetahuješ do PC? Pokud v nějakém co dávají k foťáku tak to bude chtít napsat co je to za foťák a soft a třeba někdo bude vědět.
Pokud máš třeba Total Commander tak ten má úžasnou funkci Příkazy>Synchronizovat složky, trošku si s tím pohraj a výsledek je zaručen, není to nic těžkého.
Pokud to děláš přes průzkumníka tak co takhle si je seřadit podle názvu nebo data a uvidíš která poslední je v kompu, ve fotáku si najdeš tu samou a všechny které mají vyšší číslo (foťáky obvykle vzestupně soubory číslují) nebo které budou mladší než poslední fotka v počítači si nakopíruješ.
To je asi tak celé.
zdravim, mam fotak Canon SX100 a tam to jde timto zpusobem: zastrcim kabel do fotaku, zapnu fotak, na monitoru pocitace se automaticky zobrazi okno, kde je moznost vyberu fotek, lze vybrat bud vsechny nebo jen posledni vyfocene-nevim ted jak je to tam presne napsane; ja ale pouzivam jiny zpusob: po pripojeni kabelu a zapnuti fotaku se zobrazi na fotaku menu, kde lze vybrat, ktere fotky chci zkopirovat...ted mne napadl jeste jeden zpusob-pred tim nez zacnete fotit, tak vsechny fotky vymazte a pak fotte a mate jistotu, ze jine fotky se vam nenakopiruji.
Pro stahování ,ukládání a úpravu fotek používám ACDSee 10 Photo manager.Když připojím foťák a v menu vyberu "PC",v Manageru si otevřu adresář a fotky tam stáhnu a současně z foťáku vymažu.Případně jen zkopíruju a z foťáku vymažu,až jsem si jistý,že jsou v pořádku.Pak je roztřídím dle motivů a případně upravím kvalitu.Nepotřebné a nepovedené vymažu.
JABRAKA
Tak to zní jak rajská hudba.To neznám,neumim,ale líbililo by se mě to.
Hlavně to třídění neboli úklid.
Budu v tom šťourat dále.
Ď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.