Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube - video nelze najít

Od: rebel83* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny pokud to tu již někde je tak se omlouvám. Mám malý problém s youtube. Potřeboval jsem na tento server vložit video. Zaregistroval jsem se, a začal s nahráním videa. Dle rad se mi to povedlo. Po tom co se video na server nahrálo se mi v záložce má videa zobrazilo jako šedé a nakonec se objevil obrázek videa (dle informací správně). Video mám viditelné všem ale jaksi ho nelze na servru youtube nalézt. Zadával jsem do vyhledávání název, zkratky části názvu a nic stále nelze nalést i když jsem hledal dle celého názvu videa. Ve složce má videa mám u videa vyplněný název, klíčová slova, kategorii a ani dle těchto parametrů ho nenajdu.

Zde je jeho URL:

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Napsalo mi to, že adresa obsahuje poškozené ID videa.Co s tím ovšem netuším, třeba někdo poradí

rebel83*
hodnocení

0x

Zvláštní, po 16-ti hodinách co je video na youtube už lze najít a to i za pomocí jednoho slova, tudíž problém se vyřešil sám. *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]