Nejdou mi instalovat aktualisace. Jejich kontrola mi hlásí chybu Code C 80003FA.. Po dlouhé době se objeví hláška - některé aktualisace nebyly nainstalovány. Úspěchem je někdy její stažení na 100%, dál už ale instalace nenaběhne. Pokoušel jsem se řídit návodem k odstranění této závady,ale byl jsem neúspěšný. Mám OS W. Vista Home Premium. Poradíte mi odstranit tento problém? Díky moc a zdravím. Vosyka
Instalace aktualizací je vázána na ověření pravosti. Takže před staženim aktualizací napřed stáhni ze stránek mrkvosoftu tu jejich utilitku a nech proběhnout ověření pravosti. Jestli nemáš systém oficiální sežeň si nový crack s validátorem který přesvědčí mrkvosoft při ověření pravosti že máš systém legální.
pepicek*
Poraďte mi, jak mám postupovat. Tohle jsem níkdy nedělal. Dík za trpělivost a snahu.
pepicek*
Zřejmě budete mít pravdu ohledně pravosti systému. Zkoušel jsem to přes tu stránku Microsoftu. Je to velmi jednoduché klikem na klapku. Ale ani po velmi dlouhé době/neopouštějte tuto stránku/ mi to nedovedlo ke konečnému zjištění. Co s tím mám udělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.